Weggemans

Dé specialist in loodsenbouw, industriebouw en profielbeplating

Adres

Sportlaan 4
4695 BA Sint-Maartensdijk

Telefoon

0166-664105

Afdichting

Maak je gebouw af met de juiste afdichting! Met een goede afdichting behoudt u een goede luchtdichtheid en daarmee ook een hogere isolatiewaarde voor uw gebouw. Hiervoor bieden wij profielvulling en andere afdichtingsmaterialen, zoals dakdoorvoeren, kit, pur, compriband en ubiflex.

DPC dak- wandpanelent biedt veel bijbehorende producten bij de sandwichpanelen en profielplaten, waaronder ook afdichtingsmaterialen. De afdichting van een gebouw maakt dat het lucht- en waterdicht is en daarmee een goede isolatiewaarde behoudt. Hiervoor bieden wij profielvulling, kit, pur, compriband, vogelschroot, SPAG- en SPAN profielen, ubiflex en andere afdichtingsmaterialen.

Profielvulling

Profielvulling

Profielvulling wordt gebruikt om je dak en geveloplossing perfect wind- en waterdicht te maken. Met de juiste profielvulling en afdichtingsmaterialen realiseer je eenvoudig een goed geïsoleerd gebouw. Kies voor een passende profielvulling bij ons assortiment dakpanelen en profielplaten.

Afdichting profielvulling

Een bouwproject met sandwichpanelen wordt compleet gemaakt met accessoires. Ons slogan luidt: Alle gemak voor Gevel en Dak. Dat betekent dat we ook de juiste afdichting van uw bouwproject kunnen leveren. Luchtdicht bouwen is een belangrijke vereiste. DPC levert de juiste afdichting profielvulling, isolatiebandjes, isolatietape, flexfoam, pur en overige afdichtingsmaterialen om je bouwproject volledig af te dichten. Het plaatsen van je sandwichpaneel wordt compleet gemaakt door een profielvulling met de bijbehorende afdichtingsproducten. Op deze manier wordt je bouwproduct volledig afgewerkt. Dit zorgt voor een goede luchtdichtheid én betere isolatie. Wij hebben diverse profielvullingen, voor elke profielplaat een toepassing! Neem gerust contact met ons op voor advies over je bouwproject.

Dakdoorvoeren

Dakdoorvoeren

Dicht je gebouw goed af met de juiste dakdoorvoer. Toepasbaar op sandwichpanelen en profielplaten en daarmee geschikt voor bijna ieder gebouw. Deze dakdoorvoeren zijn gemaakt van Silicone materiaal en daarmee (beide) bestand tegen hoge temperaturen, spanningen en UV-straling. Dakbedekking met daarbij de juiste doorvoeren, te vinden bij DPC.

Stalen afdichting

Stalen profiel afdichting: SPAG & SPAN

De nok en de goot kunnen ook met stalen profiel afdichtingen afgewerkt worden. DPC heeft hiervoor speciale standaard profielen beschikbaar in diverse kleuren. Deze zetwerk profielen worden ook wel SPAG en SPAN profielen genoemd.

SPAG en SPAN Profielen

Aansluitingen in de goot en nok kunnen afgewerkt worden met standaard profielen: SPAG en SPAN genoemd. Voor de goot is het SPAG (Standaard Profiel Afdichting Goot) profiel beschikbaar. Met de SPAG wordt de kopse zijde van een TR, TR3+ of een GL paneel afgewerkt zodat de schuimkern niet meer zichtbaar is. Voor nok is het SPAN profiel (Stalen Profiel Afdichting Nok) beschikbaar. Hiermee wordt de ruimte tussen de nokkap en de geprofileerde buitenplaat netjes afgewerkt, zodat foamfillers niet meer zichtbaar zijn. Voor beide stalen afdichtingen geldt het voordeel dat vogels en ander ongedierte niet vanuit de goot of nok de schuimkern kunnen aantasten. De SPAN en SPAG profielen zijn leverbaar in dezelfde coatings en kleuren als de panelen. Beide profielen zijn voor zowel linkse- als rechtse legrichting te verkrijgen.

Afdichtmaterialen

Afdichtingsmaterialen

Een wind- en waterdicht gebouw is van belang voor het behouden van de juiste isolatiewaarde. Zo hou je binnen de gewenste temperatuur. Een sandwichpaneel bevat een bepaalde isolatiewaarde. Bij een juiste montage en afwerking met goede afdichtingsmaterialen ontstaat een geïsoleerd gebouw. Kies bij DPC voor de juiste afdichtingsmaterialen bij de je bouwproducten.

Afdichtingsmaterialen kit en pur

DPC biedt de juiste afdichtingsmaterialen aan zodat je bouwproduct is verzekerd van een goede luchtdichtheid. Hierdoor wordt een gebouw gevormd met een hoge isolatiewaarde en een laag energieverbruik. Veel gebruikte producten binnen DPC zijn de profielvulling, kit, compriband en SPAG- en SPAN-profielen. Op de webshop hebben we een breed assortiment aan afdichtingsmaterialen. Bij DPC maak je je bestelling compleet met de juiste accessoires!