Weggemans

Dé specialist in loodsenbouw, industriebouw en profielbeplating

Adres

Sportlaan 4
4695 BA Sint-Maartensdijk

Telefoon

0166-664105

Sandwichpanelen voor dak, wand en gevel

Geïsoleerde sandwichpanelen voor dak, wand of gevel. Met verschillende profielen en isolatiediktes biedt DPC dak- wandpanelen het juiste paneel voor ieder bouwproject. Kom je er niet helemaal uit? Onze verkopers helpen graag!

Een goede isolatie voor uw dak, wand of gevel voor ieder gebouw!

Voor iedere toepassing bieden wij een geschikt sandwichpaneel. Of je nu kiest voor een woningdak of een schuurtje in de tuin. Sandwichpanelen zijn opgebouwd uit twee staalplaten met daartussen een PIR isolatiekern. De isolatiewaarde van het paneel is afhankelijk van de dikte van deze isolatielaag. De sandwichpanelen voor daken en gevels zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren, diktes en profileringen. De profileringen die DPC dak- wandpanelen biedt, zijn het golfprofiel en het trapeziumprofiel.

 

Scheidingswanden

Wandpanelen als scheidingswand

Een sandwichpaneel is perfect toe te passen als scheidingswand in gebouwen. Naast ons ‘standaard’ wandpaneel, waarbij een goede interieurcoating is toegepast, biedt DPC ook speciale sandwichpanelen aan die voldoen aan gestelde hygiëne eisen.

Wandpanelen voor ieder project!

DPC biedt wandpanelen aan die meerwaarde creëren bij ieder bouwproject. Een metalen wandpaneel is van staal en bestaat uit eeen binnen- en buitenplaat. De kern wordt gevormd door een hoogwaardige PIR samenstelling zodat een hoge isolatiewaarde en brandwerendheid wordt gecreëerd. De buitenzijde wordt voorzien van een mooie coating. Naast deze metalen wandpanelen biedt DPC alle bijbehorende accessoires aan zoals schroeven, kleurkappen, kit, flexfoam, zetwerk en nog veel meer. Al deze producten kun je vinden op onze webshop!

 

Gevelpanelen

Gevelpanelen op je gebouw

De sandwichpanelen voor gevel zijn leverbaar in verschillende profileringen (golf, trapezium, microrib), in vrijwel alle wenselijke kleuren en met isolatiediktes van 40 mm tot 160 mm. Ieder gevelpaneel van DPC is zowel horizontaal als verticaal toepasbaar. Enkele gevelpanelen met isolatie zijn ook geschikt voor toepassing als koelvriespaneel of koelcelpaneel. Maak je bestelling compleet met het ruime assortiment van DPC en bekleed je gevel met onze duurzame materialen.

Mooie sandwich gevelpanelen voor je project!

Sandwich gevelpanelen zijn geschikt voor toepassingen voor bijvoorbeeld loodsen, hallen, veranda’s en tuinhuisjes. De sandwichpanelen kunnen gecombineerd worden met damwand dakplaten en dakpanplaten. De binnen- en buitenzijde van een sandwich gevelpaneel zijn afgewerkt met een staalplaat. De kern van het paneel bestaat uit isolatiemateriaal. DPC biedt een breed assortiment aan gevelbeplating. De gevelpalenen zijn beschikbaar in veel verschillende uitvoeringen, diktes en kleuren. Een mooi voorbeeld in ons assortiment is de FALK 1060 WB 80 mm en de FALK 1060 WB 60 mm.

Zoek je geen sandwichpaneel maar een gevelplaat? Dat kan! MontageMarkt biedt ze in verschillende kleuren, profileringen, lengtes en afwerkingen. De sandwich gevelpanelen en gevelplaten zijn eenvoudig bij ons te bestellen. Naast sandwichpanelen voor op de gevel zijn er ook alternatieven beschikbaar. Zo biedt DPC ook Eternit producten en diverse geprofileerde staalplaten aan.

Dakpanelen

Dakpanelen als dakbedekking

Bedek je dak met sandwichpanelen voor een goede isolatie en strakke uitstraling! Met een eigen keuze voor profilering (golf, trapezium of driekroon) en kleur, gecombineerd met de juiste accessoires maak je je dakbekleding compleet. De dakpanelen hebben standaard een binnenzijde van staal, maar het is ook mogelijk om te kiezen voor een EKO dakpaneel, waarbij de onderzijde van het paneel van aluminiumfolie is.

 

Zit je gewenste product (kleur, dikte, coating) er niet tussen? Neem contact met ons op!

Sandwich dakpanelen uit voorraad bij DPC dak- wandpanelen

De sandwich dakpanelen zijn een unieke toevoeging aan je project. Bestaande uit isolatiemateriaal en twee staalplaten vormen onze sandwich dakpanelen de perfecte dakoplossing voor je project. Met één product werk je de binnenzijde en buitenzijde keurig netjes af. De sandwichpanelen voor daken worden geproduceerd door FALK Bouwsystemen in Ede en zijn beschikbaar bij DPC. Bij ons heb je verschillende kleuren, profileringen, lengtes en afwerkingen die uit voorraad leverbaar zijn. Mocht je andere wensen hebben, neem dan gerust contact met ons op. We geven je graag advies bij het plaatsen van je bestellling!