Weggemans

Dé specialist in loodsenbouw, industriebouw en profielbeplating

Adres

Sportlaan 4
4695 BA Sint-Maartensdijk

Telefoon

0166-664105

Bevestigingsmaterialen

Bevestig je sandwichpanelen of profielplaten met de juiste bevestigingsmaterialen. Voor ieder paneel heeft MontageMarkt een geschikte schroef. Kom je er niet helemaal uit? Vraag één van onze verkopers!

Bevestig je dak, wand of gevel met de juiste schroef!

Je dak of gevel snel en eenvoudig monteren? MontageMarkt levert de beste schroeven en andere bevestigingsmaterialen. Wij adviseren je graag over de soort schroef en het aantal dat je nodig hebt. Schroeven zijn leverbaar in verschillende varianten, kleuren en maten. Wij verkopen onder andere paneelschroeven, damwandschroeven, zetwerkschroeven, kalotten en kleurkappen. Maak je bestelling compleet met de juiste bevestigers!

Dak- en paneelschroeven

MontageMarkt biedt de juiste schroeven voor het monteren van elk bouwproject. Van dakpanplaatschroeven tot kleurkopschroeven, het is allemaal onderdeel van ons assortiment. Kom je er niet helemaal uit? Vraag ons gerust naar de juiste schroef voor jouw project.

Verschillende soorten schroeven

Bij MontageMarkt heb je keuze uit diverse soorten dak- en paneelschroeven. Deze schroeven zijn verkrijgbaar in verschillende soorten materiaal; Roestvrijstaal (RVS) -ook wel roestvaststaal-, verzinkt en bi-metaal. Voor buitentoepassingen wordt vaak gekozen voor RVS schroeven, dit betekent dat ze bestand zijn tegen regen en niet gaan roesten. Voor iedere toepassing biedt MontageMarkt de juiste schroef, of het nu gaat om een golfplaatbout, paneelschroef, zelfborende schroef of een dakpanplaatschroef. Ga voor gemak met de juiste dak- of paneelschroef! 

Afdekkapjes schroeven

De bevestigingsmaterialen voor sandwichpanelen kunnen netjes afgewerkt worden met de op kleur gemaakte afdekkapjes voor schroeven. Bij vrijwel alle kleuren sandwichpanelen levert MontageMarkt de juiste schroeven. Op deze schroeven kunnen afdekdopjes in de juiste kleur besteld worden.

Afdekkapjes schroeven

MontageMarkt is jouw totaalleverancier. Op het gebied van accessoires bieden wij een compleet assortiment aan. Voor een strakke uitstraling van je schroeven zijn onze kleurkappen en afdekdopjes een mooie toepassing! De afdekkapjes voor onze paneelschroeven zijn van kunststof en verkrijgbaar in diverse kleuren. Zo komen de gekozen materialen mooi overeen tijdens het monteren. We leveren de bijbehorende accessoires door heel Nederland. Bestel jouw gehele bouwproject bij MontageMarkt online! 

Kunststof profielen

Kunsstof profielen isolatieplaten

De Powerline Isolatieplaten dienen bevestiged te worden met speciaal hiervoor gemaakte kunsstof profielen. Bij MontageMarkt hebben we een veelzijdig aanbod van deze profielen. Uit voorraad kun je voor zowel de Powerline Isolatieplaten als voor de montage- en bevestigingsprofielen bij ons terecht.

Montageprofielen Powerline

Om een keurig afgewerkte ruimte te creeëren met de Powerline Platen van Recticel dien je gebruik te maken van de speciaal hiervoor ontworpen kunsstof profielen. In diverse vormen en maten beschikbaar is er voor ieder type toepassing een geschikt profiel om je project netjes af te werken. Denk hierbij aan het stoeltjesprofiel, het H-profiel, het Petroprofiel of het U-profiel van Recticel Powerline.

 

Bestel eenvoudig online op onze webshop of kom langs bij één van onze vestigingen.

Clips

Clips voor bevestiging profielen Powerline

Om de Powerlineplaten netjes af te werken zijn er speciale kunsstof profielen beschikbaar. Deze U-profielen of H-profielen dienen bevestigd te worden aan de onder- en bovenconstructie. MontageMarkt heeft een breed assortiment aan clips om deze profielen te bevestigen.

Clips

MontageMarkt biedt clips voor het bevestigen van bijvoorbeeld een U-profiel. Powerline Wandpanelen of geïsoleerde tussenwandpanelen kunnen op deze manier mooi worden afgewerkt of bevestigd. Wij bieden diverse kleuren die goed overeenkomen met de te monteren panelen.

 

Dankzij een uitgebreid assortiment en verstand van zaken kunnen wij je optimaal adviseren bij de keuze van de juiste clip. Bestel je beste kwaliteit gereedschap gemakkelijk bij ons online. Alle gemak voor gevel en dak!

Bits

Schroefbits en bitdoppen in verschillende formaten en diverse soorten. MontageMarkt heeft een assortiment bitdoppen en bitjes dat aansluit bij de paneelschroeven en overige bevestigingsmaterialen van ons assortiment. Op zoek naar andere maten bitjes? Neem even contact met ons op.

Bits

MontageMarkt biedt op de webshop veel verschillende soorten gereedschap aan voor je bouwproject. Zo hebben wij ook een ruim assortiment aan bitjes, wat eigenlijk een korte, verwisselbare schroevendraaierstift is. Eén van onze veel bestelde bitjes is de torx bit. Door haar 6-puntige stervorm wordt er meer raakoppervlak gecreëerd tussen schroef en bit. Hierdoor is een betere krachtsoverbrenging mogelijk dan bij andere schroefkoppen. Op de webshop vindt je voor elk dak- of paneelschroef een bijpassend bitje. Wil je graag persoonlijk advies? Neem gerust contact met ons op!