Weggemans

Dé specialist in loodsenbouw, industriebouw en profielbeplating

Adres

Sportlaan 4
4695 BA Sint-Maartensdijk

Telefoon

0166-664105

Stalen profielplaten

De ongeïsoleerde stalen profielplaten van DPC dak- wandpanelen zijn toepasbaar bij ieder bouwproject. De profielplaten kunnen perfect worden toegepast op een dak of gevel waarbij geen isolatie nodig is, of waarbij de isolatie op een andere wijze is voorzien. De stalen damwandplaten zijn verkrijgbaar in golf-, trapezium, dakpanplaat- en Rabatprofiel.

Eenvoudig en snel jouw dak of gevel bedekt.

Een profielplaat is gemaakt van enkelstaal. Deze enkelstaal damwandplaten worden toegepast als dakplaten op open bouwwerken waarbij minimale eisen gesteld worden aan de isolatie. De stalen profielplaten of golfplaten van DPC dak- wandpanelen zijn leverbaar met een anti-condens vilt. Profielplaten zijn te verkrijgen in veel verschillende profileringen, namelijk golf (golfhoogte 18 en 40 mm), trapezium (vijf- en driekroon) en daarnaast bieden wij de FALK Rabat profielplaat aan.

Dakpanplaten

Dakpanplaten

De dakpanplaten in ons assortiment hebben een prachtige vormgeving, waardoor deze lijken op de klassieke dakpannen. Een dakpanplaat is licht in vergelijking met normale dakpannen. Je kunt er dus gemakkelijk mee werken en toch profiteren van een klassieke stijl. Onze dakpanprofielplaten zijn gemaakt met hoogwaardige coatings waardoor je jarenlang plezier zult hebben van je prachtige dak.

Dakpanprofielplaten

Met dakpanprofielplaten kun je snel en eenvoudig een prachtig gebouw realiseren met een authentieke uitstaling van een pannendak. Stalen dakpanplaten hebben grote voordelen ten opzichte van normale dakpannen. Zo leg je met één dakpanplaat tientallen dakpannen tegelijk neer. Met de speciale dakpanplaatschroef die wij in ons assortiment hebben, bevestig je op een waterdichte wijze de dakpanplaten aan de gordingen. Dakpanplaten zijn licht van gewicht, waardoor je deze op vrijwel iedere onderconstructie kunt bevestigen. Leverbaar in diverse afmetingen en in een veelheid aan kleuren is er altijd een dakpanprofielplaat die past op jouw dak. Naast de profielplaten met dakpanmotief levert DPC ook alle toebehoren zoals dakpanplaatschroeven, dakpanplaat profielvulling, afdichting en zetwerk in de juiste kleuren.

Dakplaten

Stalen profielplaten voor dak

De stalen profielplaten van DPC zijn perfect toepasbaar op daken van gebouwen waar isolatie geen rol speelt. Al onze metalen dakplaten zijn op maat leverbaar en eenvoudig te monteren. Met diverse profileringen heeft DPC voor ieder project een passende profielplaat.

Profielplaten dak

Stalen profielplaten als dakbedekking is een mooie toepassing voor ieder dak. Naast de sandwichpanelen is dit product van DPC niet meer weg te denken uit het assortiment. Zo bieden we je vanuit onze voorraad een breed assortiment aan stalen golfplaten, trapezium dakplaten en dakpanplaten. Een dakpanplaat is een enkelstaal profielplaat met dakpanmotief die niet geïsoleerd is. De profielplaten voor daken zijn leverbaar met anti-condens vilt. Hiermee wordt druppelvorming aan de binnenzijde van het pand voorkomen. DPC biedt op de webshop diverse dakpanprofielplaten aan wat we leveren door heel Nederland. Heb je vragen over bijvoorbeeld de juiste coating? Neem dan gerust contact met ons op voor persoonlijk advies. Wij staan klaar om je te helpen!

Gevelplaten

Stalen gevelplaten

DPC heeft ook een breed assortiment aan stalen profielplaten voor de gevel. Denk bijvoorbeeld aan het prachtige plankprofiel van staal: de FALK Rabat 500. Ook zijn er gevel profielplaten beschikbaar in sinus profiel. De stalen profielplaten voor de gevel zijn van hoogwaardige kwaliteit en sieren al veel gevels.

Profielplaten gevel

Bij DPC bestel je eenvoudig profielplaten voor op je gevel. Met deze stalen profielplaten voorzie je iedere gevel van een prachtige uitstraling. Gevelbeplating kan door DPC worden uitgevoerd in verschillende uitvoeringen. Denk hierbij aan een sinusprofiel, een golfprofiel of een trapezium profiel. Ook de Rabat profielplaat, cascade profielplaat of houtnerf profielplaat is bij DPC uit voorraad leverbaar. Als je enkelstaal gevelplaten toepast, worden er minimale eisen gesteld aan de isolatie. De damwanden en golfplaten van DPC zijn leverbaar in veel verschillende kleuren. De gebruikte coating op de profielplaten geeft bovendien tot wel 40 jaar garantie.

Golfplaten eternit

Golfplaten Eternit

Vezelcement golfplaten van Eternit. Deze golfplaten bieden garantie voor een lange levensduur van je gebouw. De vezelcement platen minimaliseren condens, zijn volledig roestvrij en daarbij ook geluidsdempend. Hiermee bieden de golfplaten een uitstekende oplossing voor je dak!