Weggemans

Dé specialist in loodsenbouw, industriebouw en profielbeplating

Adres

Sportlaan 4
4695 BA Sint-Maartensdijk

Telefoon

0166-664105

Zetwerk

Zetwerk is een uit vlakke plaat gezet hulpstuk om je pand, hal, loods, veranda of andere gebouwen volledig af te werken. Op maat en in de juiste kleur gemaakt en -indien gewenst- bij het project geleverd. Kom je er niet helemaal uit? Onze verkopers helpen graag!

Zetwerk voor iedere toepassing

DPC levert standaard zetwerkprofielen uit de voorraad en maatwerk zetwerkprofielen vanuit de zetterij. Deze worden op maat en in de juiste kleur voor je gemaakt. Bestel je benodigde zetwerk, zoals binnenhoeken, buitenhoeken, u-profielen, windveren en nokstukken bij je bestelling van sandwichpanelen en/of profielplaten en maak je bouwproject compleet!

Hoekprofielen

Hoekprofielen van zetwerk

Het hoekprofiel is het populairste type zetwerk wat er te verkrijgen is. Bij DPC kunnen we dit volledig op maat en op kleur leveren. Dit kan op bestelling. Ook vanuit voorraad bieden we de meest voorkomende typen hoekprofielen aan zodat je snel en eenvoudig je project kunt afwerken.

Verschillende soorten hoekprofielen

Hoekprofielen zijn er in verschillende soorten en maten. DPC levert de meest voorkomende soorten rechtstreeks vanuit voorraad in standaard lengtes. Stalen zetwerk wordt door onze eigen zetterij op maat gemaakt in dezelfde type coatings als de profielplaten en sandwichpanelen die we leveren. Bestel eenvoudig binnenhoeken of buitenhoeken voor je project in de juiste kleur. Zo werk je ieder project netjes af.

 

Staat het type hoekprofiel wat je zoekt er niet tussen? Geen nood! Neem even contact met ons op, we bestellen het graag voor je op maat.

U-profielen

U-profiel zetwerk

Een u profiel als zetwerk is een veelzijdig toepasbaar stalen zetwerk. Vaak wordt het gebruikt als kopse kant van een wand of een uitstekend gedeelte. Ook kent het u-profiel van staal een functie als onder- of bovenconstructie van tussenwanden en binnenwanden. Zelf een deur maken van sandwichpanelen? Met een u profiel werk je de randen keurig af.

U-profiel staal zetwerk

Sandwichpanelen en profielplaten worden compleet gemaakt met behulp van uit vlakke plaat gezette hulpstukken: zetwerk. Met een u profiel, bestaande uit vaste afmetingen kan je jouw project netjes afwerken. Bevestig eenvoudig wanden, werk plafonds netjes af of werk uitstekende delen netjes af: een stalen u profiel in de juiste kleur wordt vaak gebruikt. In de juiste kleur en op maat geleverd grijp je bij DPC niet snel mis. Een andere kleur of maat nodig dan voorradig? Neem gerust even contact met ons op, we bestellen dan eenvoudig jouw zetwerk op maat.

Windveren

Windveer voor sandwichpaneel

Windveren worden gebruikt voor de afwerking van daken. Zonder windveer is dak niet beschermd tegen wind en regen. Windveren van staal worden gemaakt zoals hoekprofielen, maar dan met een andere profileren. Er zijn veel soorten windveren, maar één ding hebben ze gemeen: de ene kant van de windveer wordt op het dak geschroeft en het andere uiteinde wordt op de gevel of aan de onderzijde van het dak bevestigd.

Windveer zetwerk

Een windveer maakt het gebouw compleet. Een witte windveer bij zwarte dakbekleding of juiste een bijpassende kleur; DPC levert veel soorten windveren in standaard lengtes en kleuren vanuit voorraad. Op zoek naar een afwijkend profiel, een andere maat of een andere kleur? Neem dan even contact met ons op. We helpen je graag!

Nokstukken

Nokstuk van stalen zetwerk

Nokstukken zijn te verkrijgen in diverse soorten en maten. Je hebt een nokstuk voor de binnenzijde en een nokstuk voor de buitenzijde. De binnennokken en buitennokken hebben als doel om een gebouw netjes wind- en waterdicht af te werken. DPC heeft een aantal standaard nokstukken op voorraad.

Nokstuk voor afwerking dak

Een dak is pas echt af met een passend nokstuk. DPC levert uit voorraad diverse nokstukken voor zowel de binnen- als de buitenzijde. De binnennok heeft als doel om de kier in de bovenzijde netjes af te werken. Met de juiste afdichtingsmaterialen ontstaat zo een luchtdichte toepassing. De buitennok heeft als doel om de twee samenkomende profielplaten of sandwichpanelen met elkaar te verbinden zodat een waterdichte oplossing ontstaat. Met de juiste afwerking en details is deze nok ook dicht voor vogels en ongedierte. Denk hierbij aan de SPAN, de vogelschroot en de profielvulling. Alles is op maat te verkrijgen. Een binnennok op maat nodig? Neem even contact met onze verkopers op, we bestellen deze graag voor je.

Lekdorpels

Lekdorpels zetwerk

Voor het afdichten van een kozijn adviseren wij lekdorpel. Deze zetwerk lekdorpel is verkrijgbaar in de kleur Antraciet Glans en Juniper Green en verschillende maten. Deze dorpels voorkomen dat vuil en regenwater langs de gevel van een gebouw de muur inloopt. De dorpel heeft een hoek van 95 graden, hierdoor stroomt het regenwater van de dorpel af.